Lucrari

Societatea noastra a executat toate tipurile de demolari, mecanizate sau cu explozii controlate.Din lucrarile reprezentative enumeram:

1. Demolarea cu explozii controlate a 5 cladiri de inaltimi medii si mari (cladire cap rece, turn racire, sala compresoare, parafinare, solventare) precum si a unui mare numar de fundatii, stalpi si alte elemente in incinta SC VRANCART SA Adjud. Demolarile au fost de un ridicat grad de dificultate deoarece se aflau la 10 m distanta de depozitul in aer liber de maculatura precum si la 5 metrii distanta de traseele de conducte aflate in functiune. Pentru imagini apasati 1

2. Demolarea mecanizata a unui mare volum de pereti, platforme betonate si fundatii din beton armat situate in subsolul cladirii FEPER din Bucuresti. Gradul de dificultate a fost dat de accesul extrem de greu al utilajelor in subsol (exclusiv pe verticala, cu macara) al evacuarii molozului prin acelasi loc si nu in ultimul rand, de faptul ca lucrul s-a desfasurat fara perturbarea activitatii normale a celor peste 50 de firme din cladirea respectiva. Toate acestea ne-au adus aprecieri deosebite din partea beneficiarului SC STAR GRUP SA. Pentru imagini apasati 1, 2.

                                                                     2006

1. ianuarie 2006-iunie 2006 Demolarea cu explozii controlate si evacuarea a 2 turnuri de racire, 1 cos fum, 2 cladiri anexe, canal gaze si 1 electrofiltru in incinta CET Isalnita/ Centru Energetic Craiova. Demolarea turnurilor a fost extrem de dificila deoarece prin parterul acestora trecea o conducta de diametru mare (1 m), functionala, iar demolarea s-a facut prin dirijarea caderilor si protejarea de asa natura astfel incat sa nu fie intrerupt fluxul tehnologic. Deasemeni demolarea electrofiltrului nr. 2 a pus probleme deosebite prin masivitatea constructiei (40 m inaltime si circa 3000 tone) si a faptului ca se situa la 50 m distanta de cladirea administrativa. Mentionam ca la aceasta data executam in continuare demolari in acest amplasament. Pentru imagini apasati 2, 3, 4, 5, 6, 7, Volum total 10.000 mc

2. mai 2006 Demolarea cu exploziv a 40 de fundatii din beton armat in incinta Santierului Naval AKER Braila, in volum total de 300 mc in vederea construirii unei hale. Demolarea s-a facut fara intreruperea activitatilor care se desfasuran in zona limitrofa amplasamentului. Pentru imagini apasati 1 , 2, 3, 4.

3. iulie 2006 Demolarea cu exploziv a unei estacade inalta de 30 m, in incinta SC VRANCART SA ADJUD Pentru imagini apasati 1, 2

4. iulie 2006 Demolarea cu mijloace mecanice a unor structuri din fostul VINALCOOL BRAILA, in volum de 200 mc.Pentru imagini apasati 1, 2.

5. iulie 2006-august 2006 Demolarea cu mijloace mixte, explozive si mecanizate, si evacuarea molozului din hala Linea 1 din incinta SC SOCERAM DOICESTI SA Targoviste in volum de 4000 mc.Pentru imagini apasati 1, 2.

6. august 2006 - septembrie 2006 Demolarea cu explozii controlate a fundatiilor din beton foarte bine armat din fosta fabrica TEMELIA Brasov. Fundatiile se distrug pe adancimea de 1.80 m, pe o lungime de 1500 m pe un traseu situat intre blocurile de locuinte si simultan cu constructia a 2 complexe comerciale. Pentru imgini apasati 1, 2, 3

7. august 2006 Demolarea cu explozii controlate a turnului de apa inalt de 35 m din incinta S.C. SOCERAM DOICESTI Targoviste. Turnul a avut un culoar de cadere permis mai lat cu cate 3 metrii stanga dreapta, pentru se a evita distrugerea a doua magazii si 2 hale cu piese. Mai mult, bazinul tronconic era obligatoriu sa atinga solul dincolo de una din magazii, fiind mai lat decat culoarul. Pentru imagini apasati 1, 2, 3 .

8. septembrie 2006 - octombrie 2006 Demolare mixta si evacuare a Fabricii de acetilena Braila - cladiri, fundati, decaparea placilor de beton si asfalt, inclusiv sapatura pana la -6m. Pentru imagini apasati 1, 2, 3, 4.

9. septembrie 2006 Demolarea unor fundatii din beton armat in interiorul sectiei 4 al SC LAMINORUL SA Braila. Pentru imagini apasati 1, 2, 3

10. septembrie 2006 - .octombrie 2006 Demolarea si evacuarea cladirii atelier (inclusiv taierea metalului si transport) din incinta Santierului Naval AKER Braila, demolarea pilotilor din beton armat din malul calei de 15oooTDW AKER . Pentru imagini apasati 1, 2.

 

                                                               2007.

1. februarie 2007 - martie 2007 Demolarea cu explozii controlate si mijloace mecanizate a Fabricii de Paine din CERNAVODA. S-a executat inclusiv evacuarea materialului si sapatura la minus 1 m. Lucrarea a fost intre blocuri de locuinte fiind din acest motiv foarte dificila sub aspectul protectiei. Pentru imagini apasati 1, 2, 3

2. tot anul 2007 Executarea de derocari de mare volum pentru instalarea de antene de telefonie mobila si centrale eoliene in Tulcea (Murighiol, Bestepe, Turcoaia) In prezent executam lucrari in acest amplasament.

3. iunie - iulie 2007 Demolarea cu explozii controlate a unor obiective in ZIMNICEA Pentru imagini apasati 1, 2, 3, 4, 5, 6.

4. tot anul 2007 Reluarea lucrarilor la CET Isalnita cu electrofiltrul nr. 5, cos fum si canalul de gaze aferent.

5. august 2007 Demolarea cosului de fum (cos inclinat in pericol de prabusire) din caramida din incinta SC INCSTAR SA Agnita, SIBIU. Pentru imagini apasat 1, film.

 

_____________2008.

1. ianuarie 2008 Demolarea cu exploziv a unor structuri (hala si fundatii) din incinta SC MAER IMPORT EXPORT  SA din orasul Tulcea

2. tot anul 2008 Reluarea lucrarilor la CET Isalnita cu electrofiltrul nr. 6, cos fum si canalul de gaze aferent. (in prezent executam lucrari in acest amplasament)

3. martie 2008 - Demolarea cu explozii controlate a turnului din incinta SC VRANCART SA, jud. Vrancea  Pentru imagini apasati 1.

i4. iunie 2008 - Demolarea cu explozii controlate a 2 cosuri de fum in incinta fostului C.E.T. Vaslui, jud. VASLUI:  Pentru imagini apasati 1, 2, 3, 4

Lucrarea a fost dificila deoarece reclama mare precizie, cosurile fiind foarte inalte iar pe 3 laturi, amplasamentul avea magistrale de gaz metan si un punct de distributie gaz metan al orasului.

[Explozia Serv - 5 ani experienta] [Despre noi] [Preturi] [Lucrari] [Artificii] [Asanari] [Contact]