Preturi

1 DEMOLARI CU EXPLOZII CONTROLATE

In principiu, preturile pentru demolare cu exploziv sunt cele de mai jos si sunt negociabile:

 • fundatii si elemente masive = 8-30 Euro/mc ;
 • structuri putin īnalte (P+1, P+2) = 4-10 Euro/mc
 • cladiri īnalte, turnuri, cosuri = 2-8 Euro/mc;
 • Preturile presupun: obtinerea tuturor avizelor si documentatilor necesare folosirii explozivilor, achizitia si transportul explozivilor precum si executarea gaurilor si impuscarea propriuzisa. Variatia intre limitele de mai sus sau chiar in afara lor poate fi determinata de urmatoarele motive:: volumul de lucrari este mic; obiectivul are vecinatati cu grad mare de risc iar protectia necesara este costisitoare, este necesar proiect cu aviz INSEMEX.
 • Daca sunteti o societate de constructii si doriti doar asistenta noastra (interventii pirotehnice la nevoie) costurile sunt de circa 400-800 euro/zi de interventie si 150 euro/zi de stationare cu cheltuielile incluse. Aceste costuri scad daca o parte din cheltuielile indirecte le suportati (cazare, transport, executii lucrari pregatire, etc.) pana la un nivel pe care il negociem la fata locului.
 • Suntem o societate deschisa la orice fel de colaborari, in orice forma. Trebuie doar sa ne contactati si sa negociem o formula care sa va rezolve problemele.
 • 2. TRANSPORT MATERII EXPLOZIVE

  Pentru societatile avizate care doresc transport de materii explozive pentru demolari sau artificii, executam aceste servicii la comanda. Pretul pentru transport materii explozive este de 0.9 Euro/km fara TVA, pentru traseul dus intors, la care se adauga - daca este nevoie - factura jandarmeriei. Pentru artificii pretul este negociabil . Pretul include autoturism propriu ADR cu combustibilul necesar, sofer autorizat ADR si artificier . La nevoie se pot asigura contracost si materii explozive din depozitul nostru situat in jud. Tulcea.

  3. DEMOLARI MECANIZATE

  Lucrarile de demolari mecanizate se executa la pretul de circa 5-15 Euro/mc īn functie de volumul lucrarii.

  In general, toate aceste preturi variaza īn afara limitelor de mai sus in functie de riscul, amplasarea, complexitatea lucrarii precum si īn functie de volumul lucrarii. Se pot negocia orice fel de scaderi de costuri, daca se ofera īn contrapartida alte servicii (legate de cazarea si hranirea muncitorilor, recuperarea fierului vechi si scaderea costului cu contravaloarea acestuia sau alte servicii conexe contractului) .

  Preturile pentru incarcarea si evacuarea molozului sunt negociabile īn funcţtie de distanta pāna la locul de depozitare (groapa de gunoi), costurile depozitarii sau īn functie de modul de valorificare.

  Orientativ, pretul mediu al unei lucrari (proiectare, perforare si pregatire demolare, īncarcare, transport, evacuare, fara depozitare) este de 10-20 Euro/mc. Cum spuneam si mai sus, aceste preturi pot creste pentru lucrari de volume mici, manevra de utilaje ocupand o mai mare pondere in pretul de executie.

   

  EVALUARE RAPIDA A COSTURILOR Pentru evaluarea rapida si aproximativa a cubajului materialului de demolat la cladirea dumneavoastrăa se poate calcula volumul total al cladirii de demolat (īn metrii cubi) la care se aplica un coeficient de 10-20%. Ceea ce rezulta e cantitatea aproximativa de material demolabil. Acest calcul nu este valabil pentru hale sau clăadiri asemanăatoare necompartimentate, unde volumul de moloz este mai mic. Spre exemplu la o cladire cu dimensiunile: lungime=10m, latime=10m, inaltime=10m rezulta un volum de 1000 mc. Prin aplicarea coeficientului rezulta ca este foarte probabil ca sa existe circa 100-200 mc de moloz, functie de tipul cladirii. Deci costul estimat al demolarii va fi in functie de acesti 100-200 mc, probabil undeva in intervalul 1.000 - 4.000 Euro fara TVA, iar costul contractat va fi obtinut dupa calculul exact al cubajului si dupa negocierea pretului.

   

  Pretul pentru asanare este de 0.6 - 1 ron fara TVA / mp, functie de gradul de accidentare si de acoperire cu vegetatie al terenului respectiv.

   

  [Explozia Serv - 5 ani experienta] [Despre noi] [Preturi] [Lucrari] [Artificii] [Asanari] [Contact]